dimecres, 24 de setembre del 2014

Treballem les plantes a Naturals.

Estem trenballant les plantes a l'Área de Naturals i hem decidit plantar distintes espècies al llarg del curs. Ara mateix els planters estan farcidets de ravanets, esperem poder tenir una bona collita!!!






































4 comentaris:

  1. Gràcies Oscar!!! Ahí anem els de 5é B, començant el curs i fent moltes cosetes. A vore quin dia et passes i vens a vore'ns i ens contes coses de l'institut.

    ResponElimina
  2. Josep , m'he fet un blog i algún día em tens que dir com ficar totes aquestes coses tan xules que tens tú com : lo del temps , lo del nombre de visites , la bola del món etc... Et deixe aÇi el link del meu blog per vi vols vore-lo i comentar alguna cosa : ogiga98yt.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  3. Clar!!! Óscar m'alegre molt que tingues el teu propi bloc i que vullgues tirar endavant en ell.Pel que fa a l'ajuda que em demanes, compta amb ella. Haurem de buscar un dia que els dos puguem quedar, però per mi cap problema. Potser algun dia a l'escola a l'hora de dinar o després de les classes. Ja ho anem parlant. Ah!!! i molta sort amb l'experiència del bloc, 100% recomanable.

    ResponElimina