dissabte, 26 d’octubre del 2013

Excurisió Porta -Coeli (Serra Calderona)



Com ja sabeu, el proper dijous 31 d'Octubre els alumnes de 2º i 3er cicle de primària de l'escola anem a fer una activitat de senderisme per les rodalíes de Porta-Coeli (Serra Calderona).Aquesta activitat te com a objectiu principal que els xiquets puguen prendre contacte amb un dels principals espais naturals  que tenim més a prop de Burjassot.















La Serra Calderona, és una serralada que forma una alineació muntanyosa d'orientació nord-oest a sud-est en estendre des de la Serra de Javalambre fins morir a prop de la mar, a Puçol. Separa les conques dels rius Palància i Túria, i les províncies de Castelló i València. Al seu voltant se situen les comarques de l'Alt PalànciaCamp de MorvedreCamp de Túria i l´Horta Nord. Amb una distància de solament 20 km de la ciutat de València, la serra ocupa part o tot dels termes de SegartAlbalat dels Tarongersles AlcublesAlgímia d'AlfaraEstivellaGàtovaGilet,LlíriaMarinesNàqueraOlocauEl PuigPuçolSaguntSerraTorres TorresAltura i Sogorb

























Durant el nostre recorregut, també podrem visitar llocs com la cartoixa de Porta Coeli, o el monumental  Pi de la Bassa amb 4,30 metres de diàmetre al tronc i més de 175 anys d'història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada