dilluns, 14 d’octubre del 2013

THE JUKEBOX


THE JUKEBOX PROJECT


Durant aquest curs tenim a la classe una ferramenta nova que ens servirá per tenir un contacte més lúdic  amb les diferents llengues amb les que  estem en contacte a l'aula. (Valencià, Castellà i Anglés)

El desenvolupament de les destreses lingüístiques (llegir, escriure, escoltar i parlar) ha de contemplar-se com un procés d'integració, ja que en la vida real, la majoria de les activitats comunicatives mobilitzen destreses distintes. No obstant, les activitats receptives adquireixen una importància primordial en aquesta etapa, especialment les auditives per ser la comunicació oral la més directa entre els sers humans i especialment entre els xiquets. 

Buscant un recurs diferent, vaig pensar que la música i mes en concret la música Rock i Pop de grups referents, era un bon camí que em permetria tenir als xiquets interessats en les distintes àrees lingüístiques .

THE JUKEBOX  (la màquina de discs o rocola) és la ferramenta que ens permet dur a terme aquesta difícil missió.





















La primera cançó que hem treballat, ha estat a l'àrea de Llengua Castellana. Es tracta de la cançó "El tiempo pasará" del grup murcià Lori Meyers. 

Aqui us deixe el vídeo de la cançó.



2 comentaris: